Butiksrengøring

Online Booking

Ex corporis quis Risus ut rerum excep turi Amet maecenas

Kvalitetskontrol

Ex corporis quis Risus ut rerum excep turi Amet maecenas

Ganrenti

Ex corporis quis Risus ut rerum excep turi Amet maecenas

Fair priser

Ex corporis quis Risus ut rerum excep turi Amet maecenas

Rene og nydelige lokaler er alfa og omega, hvis I ønsker glade, motiverede medarbejdere og kunder, der kommer igen.

Hjalthor Danmark tilbyder professionel erhvervsrengøring af jeres virksomheds lokaler – uanset erhverv og branche.

Gulvrengøring er en vigtig del af kontorrengøringen. Hos Hjalthor skelner vi mellem 3 former for gulvrengøring:

Almindelig rengøring :
Vi fjerner løst snavs som støv og affald. Vi fejer, tørmopper eller støvsuger i gangbaner og på iøjnefaldende steder, ligesom vi fjerner eventuelle pletter.

Grundig rengøring :
Vi fjerner fastsiddende snavs, støv og pletter. Først fjerner vi det løse snavs. Derefter aftørrer vi med en fugtig klud og vasker med vand tilsat et rengøringsmiddel, der passer til overfladen.

Endnu grundigere rengøring:
Hvis I skal have fjernet meget fastsiddende snavs og pletter eller have fjernet en slidt og medtaget plejefilm, taler vi om endnu grundigere rengøring. Først laver vi en tør rengøring. Derefter afvasker vi med vand tilsat rengøringsmiddel, der passer til overfladen. Til sidst tørrer vi og lægger en ny overfladebehandling.

Vores kerneværdier er fleksibilitet, troværdighed og høj faglighed. I kan altid forvente høj kvalitet uanset opgavens karakter og omfang. Personale og redskaber/maskiner tilpasses naturligvis efter jeres ønsker og behov.

Vi gør rent der hvor der er behov, dvs. vi tænker på ressourcer og miljø.

Der findes ikke to virksomheder, der har ens, behov for erhvervsrengøring. Af denne grund tager vi altid udgangspunkt i jeres krav, ønsker og behov, når det kommer til tilrettelæggelse og udførelse. Vi er fleksible, og tilpasser hellere end gerne vores ydelser efter jeres konkrete og specifikke behov.

Har I brug for erhvervsrengøring tidligt om morgenen, sent på eftermiddagen eller i weekenden, finder vi sammen en løsning. Vokser virksomheden eller kommer der nye retningslinjer indenfor f.eks. afspritning ifht. Covid-19, og har I behov for en mere omfattende løsning, hjælper vi jer med at finde den rigtige løsning til jer.

I Hjalthor Danmark vægter vi dialog og den personlige relation utrolig højt. Hos os er I ikke “bare” kunde, og vi ønsker ikke “bare” at være dem som kommer og gør rent. Men vi er samarbejdspartnere. I fællesskab evaluerer vi løbende på virksomhedens løsning, og skulle behovet ændre sig, finder vi en måde at løse det på.

Sammen finder vi den bedste løsning for jeres virksomhed – både nu og fremadrettet.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder