Tæpperens er godt for indeklimaet

Hjalthor tæppeopgaver

  • Personlig rådgivning og dialog inden opstart 
  • Afmontering af gammelt og lægning af gulvtæppe inkl. kantlister

  • Hos private og virksomheder
  • Hurtig opstart

  • Sundere indeklima med tæpperens
  • Tæppeimprægnering efter rensning
  • Mange års erfaring 

Du kommer langt med en daglig støvsugning, men den fjerner ikke al snavs i tæpperne og slet ikke bakterierne. Derfor er det god idé at få foretaget grundig tæpperens én eller to gange om året.

Et sundt indeklima
Partikler og bakterier i tæpper kan være både sundhedsskadelige og allergifremkaldende. Derfor er det godt for indeklimaet at få en professionel tæpperens, der fjerner både snavs, smuds, støvmider, lugt og pletter.

Et rent tæppe er med til at reducere udviklingen af astma og allergi. Det er ikke alene en fordel for medarbejderne, det er også en fordel for ledelsen, der kan se frem til færre sygedage i afdelingen.

Vi kommer helt ned i luven
Med Hjalthor tæpperens bliver tæppefibrene frigjort for det smuds og skidt, der sidder inde i tæpperne. Samtidig har rensningsprocessen en antistatisk effekt, som gør fibrene smidige, så de rejser sig igen. Det får tæpperne til at fremstå som nye igen.

Når dine tæpper er blevet renset, anbefaler vi, at du også får dem imprægneret. Det forebygger nye pletter, og du får dermed større glæde af rene tæpper i længere tid. 

En god investering
En tæpperensning får ikke alene tæpperne til se ud som nye. Det får dem også til at holde længere. En årlig eller halvårlig rensning af dine tæpper er derfor en god investering – både i indeklimaet og i bundlinjen.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder