Trappevask på den professionel måde

Hjalthor Trappevask

  • Vi går til opgaven med knofedt
  • Udarbejdelse af rengøringsplan 
  • Hurtig opstart 
  • Kvalitetssikring via løbende kontrolbesøg 
  • Lodrette og vandrette flader vaskes
  • Vi informere beboerne, så de ved, hvornår vi kommer på besøg

Trappevask trin for trin
Trappevask lyder som noget, man lige kan klare med en sjat vand, lidt sæbe og en gulvklud. Sådan ser vi ikke på det. Hvis trappen skal stå flot dag efter dag, skal der en professionel trappevask til.
Med Hjalthors trappevask går vi grundigt til værks. Vi starter med at nulstille trappen. Ved en nulstilling rengører vi i bund, så vi får fjernet gamle sæberester og nedtrådt snavs. Herefter lægger vi en pleje på for at beskytte trappen mod snavs og slid. Til sidst eftertørrer vi trapperne grundigt, så de ikke efterlades glatte.
Når det er gjort, er trappen klar til brug og vi kan herefter holde den vedlige med en almindelig rengøring. Lige indtil næste gang, trappen skal have en nulstilling.

 

Flot helhedsindtryk
Med en Hjalthors trappevask får du ikke bare vasket trædefladerne. Vi renser også de lodrette flader, hvor der typisk er stødmærker fra sko. Vi aftørrer også gelændere og balustre, så hele trappeområdet står flot.

 

Løbende dialog med beboerne
Vi sørger for at informere beboerne, så de ved, hvornår vi kommer på besøg. Ligesom de løbende har mulighed for at give os deres input og feedback.

 

Giv os et kald på tlf. 3284 6010, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder