Vinduespolering på den professionelle måde

Hjalthor vinduespolering

  • Ridsefri metode
  • Service og kvalitet er i top og prisen i god
  • Hurtig opstart 
  • Kvalitetssikring via løbende kontrolbesøg 
  • Egne lifte og rentvandsanlæg
  • Rensepolering, der effektivt og ridsefrit fjerner alt fra kalk- og betonrester
  • Fast kontaktperson 
  • Mange års erfaring 

Professionel vinduespolering
Der skal ikke andet end en spand, en stige, nogle remedier og et cvr-nummer til for at kunne kalde sig vinduespudser. Men der er stor forskel på kvaliteten af arbejdet.
Hos Hjalthor går vi lige så professionelt til vinduespolering, som vi gør til alle vores andre opgaver. Vi bruger udelukkende medarbejdere, der har mange års erfaring og som har bevist deres værd. Det er folk, vi kan stole på, som er fleksible indstillet og som holder deres aftaler.

Ingen opgave er for lille. Ingen er for stor
Med vores setup er vi i stand til at løse alle typer opgaver. Uanset størrelse og hvor mange vinduer, der skal poleres. Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får et effektivt og grundigt arbejde, hvor service og kvalitet er i top og prisen i god. Og det er ikke bare noget vi siger. Vores mange faste, og tilfredse kunder siger det også.

Vi har værktøjet i orden
Som professionelle vinduespudsere har vi udstyret og kapaciteten til at klare både store og små opgaver. Vi har fx både egne lifte og rentvandsanlæg, så vi kan sikre et godt resultat under alle forhold.

Fast aftale eller ad hoc?
Hos Hjalthor kan du tegne abonnement på polering af vinduer, så du ikke behøver huske på at bestille tid. Med et abonnement kommer vi og polerer vinduerne på faste, aftalte tidspunkter. Du kan naturligvis også vælge en ad hoc-løsning, hvor du kontakter os, når vinduerne trænger. Det er helt op til dit temperament.

Trænger bygningen til en facadevask?

Hold facaden
Din facade er udsat for både luftforurening, sod og snavs, og det sætter sit kedelig præg på udseendet. Men da facaden er virksomhedens ansigt udadtil, er det vigtigt, at den står flot og præsentabel.
Trænger facaden til en opfriskning, tilbyder vi en grundig omgang facadevask, der kan få den til at fremstå flot og ny igen. Vi bruger udelukkende kvalitetsprodukter og sikrer en skånsom og miljøvenlig, men effektiv facadevask af din bygning.

Rensepolering efter håndværkere
Har der været håndværkere, kan der være brug for en ekstra grundig rengøring af vinduerne. Her tilbyder vi en rensepolering, der effektivt og ridsefrit fjerner alt fra kalk- og betonrester til malerrester og klistermærker. sporerne fra håndværkerne.

Landsdækkende aftale
Vi dækker hele København og Nordsjælland. Har din virksomhed afdelinger flere steder i landet, samarbejder vi med dygtige kolleger over hele landet. Det betyder, at du stadig kan nøjes med én fast kontaktperson og én faktura.

Skal vi give en pris?
Vi giver aldrig en pris, uden vi først har været ude og besigtige opgaven. Er du interesseret i et en uforpligtende snak, så ring til os på tlf. 3284 6010 eller send en mail til info@hjalthor.dk 

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder