Detailrengøring er ikke for amatører

Hjalthor Detailrengøring

  • Komplet servicepakke
  • Daglig rengøring af salgsarealer
  • Hovedrengøring af lagerfaciliteterne
  • Rengøring af salgsarealer
  • Rengøring af lager
  • Rengøring af toiletter
  • Fjernelse af tyggegummi på fortovet foran butikken

Når rengøring kan ses på bundlinjen
Det er sin sag at holde en butik eller varehus rent og pænt i løbet af dagen. Er det solskinsvejr er det én situation. Hvis det regner, blæser eller sner, er situationen en helt anden. Ikke desto mindre er en ren og indbydende butik altafgørende for kundernes oplevelser, medarbejdernes trivsel og ikke mindst for butikkens omsætning.
Vi har mange års erfaring, og vi servicerer flere store butikker dagligt – blandt andre Bauhaus. Så vi ved, hvad der skal til, for at butikken står knivskarpt dag efter dag.
Vi tager ansvaret for alle afdelinger, udstillinger, udendørsarealer, toiletter, caféområder m.v. Vores medarbejdere arbejder tæt sammen med personalet, så vi er forberedt til udsalget og til specielle aktiviteter og udstillinger i butikken,

Få det, som du vil ha’ det
Hos Hjalthor kan du få en komplet servicepakke, hvor vi står for alt. Fra den daglige rengøring af hele bygningen til fjernelse af tyggegummi foran butikken. Men du kan også nøjes med mindre, hvis du fx kun har brug for at få gjort rent på toiletterne eller for en hovedrengøring på lageret. Uanset hvilken løsning du vælger, får du en dedikeret rengøringsstab, der brænder for at gøre en forskel.

Ikke to dage er ens
Der er ikke én dag, der er ens i detailbranchen, og der opstår ofte situationer, der kræver lidt ekstra af rengøringspersonalet. Pludselig kan kundetoilettet være tilstoppet, eller der kan være spildt maling på gulvet. Måske giver grannålene fra juleudstillingen udfordringer for de automatiske døre.
Det er det, vi elsker ved detailrengøring. Ikke to dage er ens. Men vi sætter en ære i at løse de udfordringer, der opstår, så butikspersonalet kan koncentrere sig om at give kunderne en god service.

Vil du høre mere om mulighederne, så giv os et kald på tlf. 3284 6010 eller send en mail til info@hjalthor.dk 

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder