Skimmelsanering

Hjalthor skimmelsanerig


  • Vi identificerer, analyserer og fjerner skimmelsvampen
  • Sender prøve af svampen til laboratorie dyrkning
  • Fra 2500 kr. besigtigelse i Storkøbenhavn
  • Lufttest
  • Mange års erfaring 

Skimmelsvamp besigtigelse
Hjalthor har mange års erfaring i at identificere, analysere og fjerne skimmelsvamp. Er der tegn på skimmelsvamp, vil vi lave en DNA-prøve af skimmelsvampen. Prøven bliver sendt til et laboratorie, der fastslår, hvilken type der er tale om.
Herefter fjerner og rengøre vi rummet/boligen. Hvis skimmelsvampen kræver, at vi fjerner dele af væggen, påtager vi os også at stå for nedrivning og genopbygning af en ny.
Når vores arbejde er udført, foretager vi en ny prøve, der bliver sendt til et uafhængigt laboratorie. Det er din og vores sikkerhed for, at huset er helt fri for skimmelsvamp.

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse i Storkøbenhavn, ligesom vi rådgiver om, hvordan du kan undgå skimmelsvamp fremover.

 

Når skimmelsvamp ikke kan ses
Ikke synlig skimmel er et stort problem, for dem det går ud over. Folk bliver syge uden nogen synlig forklaring, og bevisbyrden kan være svær at løfte.
Hjalthor tilbyder at komme ud til en gratis besigtigelse, hvor vi ved hjælp af lufttest og avanceret teknologi kan afgøre, om der er skimmel eller ej.
Herefter kan vi lægge en plan for, hvordan vi eventuelt kommer skimmelsvampen til livs.

 

Giv os et kald på tlf. 3284 6010, eller send en mail til info@hjalthor.dk 

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder