Eksperter i gulvslibning

Hjalthor gulvbehandling

  • Behandling af alle typer gulve - træ, linoleum, fliser mm.
  • Gulvslibning og -afhøvling
  • Efterbehandling 
  • Maling af trægulve  
  • Polish- behandling
  • Vi hjælper også med at rykke de møbler der skal rykkes, afskærme jeres ejendele og rykke det hele tilbage på plads efter slibning
  • Fast kontaktperson 
  • Mange års erfaring 

Opfriskning af trætte gulve
Gulve bliver udsat for en hård belastning, dag efter dag. Derfor er der ikke noget underligt i, at de kommer til at se slidte ud. Med en gulvafslibning kan vi få dine gulve til at shine igen, selvom de er fyldt med slidtage, plamager, håndværkerskader mm. 

Der er flere forskellige gulvbehandlinger, der hver især giver forskellige resultater. For dig handler det om at beslutte hvilket look, du vil gå efter, så finder vi i fællesskab den behandling, der passer bedst til dine gulve.

Efter en gulvafslibning vil vi anbefale at gulvet efterfølgende får en gulvbehandling med fx hvid lud, olie eller lak.

 

Hjalthors tre-trins gulvslibning
Vi starter altid ud med en grovslibning, hvor vi fjerner alle overflødige gamle rester. Det efterlader gulvet jævnt og ensartet. Herefter får gulvet en mellemslibning og en finslibning, der gør overfladen fin og glat og i det look, du har besluttet dig til.

 

Hvis gulvet er meget slidt
Hvis gulvet er meget slidt, er en gulvafslibning ikke altid nok. Så skal vi i gang med en gulvafhøvling, hvor vi fjerner 2-4 mm af de øverste lag. Ofte er gulvet så slidt, at mange tror det ikke kan betale sig at få det lavet. Men det kan det. Der skal bare mere til, end man lige går og tror.

 

Opfriskning af linoleumsgulve
Trænger linoleumsgulvet eller vinylgulvet til en opfriskning, giver vi det en opskuring, der fjerner ridser, snavs og gamle polish-rester. 

Efterfølgende påfører vi pur, som lukker gulvet og efterbehandler med sealer. Til sidst giver vi gulvet polish, så det står som nyt og kan holde mange år frem.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder