Hjalthor erhvervsrengøring – hvis du ikke gider bøvl

Hjalthor erhvervsrengøring

  • Personlig rådgivning og dialog inden opstart 
  • Udarbejdelse af rengøringsplan 
  • Hurtig opstart 
  • Kvalitetssikring med løbende kontrolbesøg 
  • Fast kontaktperson 
  • Mange års erfaring 
 
Forside billede

Problemfri rengøring
Vi ved, du har travlt i hverdagen med at passe din business og dine kunder. Og vi ved, at du forventer, at rengøringen kører på skinner uden brok og bøvl.

Det ansvar er vi os fuldt bevidst i Hjalthor Danmark. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og vi gør en dyd ud af at levere en pletfri indsats dag efter dag. År efter år. Vi vil være stolte af at have vores navn på det arbejde vi udfører – hver gang.

Godt fra start
Første skridt til et smidigt og godt samarbejde handler om at afstemme forventningerne. For der er forskel på, om vi skal tørre over med en fugtig klud eller vi skal ligge på knæ og fjerne gamle, fastsiddende pletter fra gulvet.

Derfor laver vi altid en udførlig kontrakt, hvor vi aftaler alt. Så har vi det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde. Vi vil med vores erfaring gerne hjælpe med at strikke den helt rigtige aftale sammen.

Et ord er et ord
Vi holder, hvad vi lover. Og vi lover ikke mere, end vi kan holde. For vi ved, at tillid er altafgørende for et langt og godt samarbejde. Specielt fordi meget af rengøringen foregår, når du eller dine medarbejdere ikke selv er til stede. Derfor kan du trygt stole på, at vi leverer den vare, vi har lovet. Til tiden og til prisen.

Vi lever af tilfredse kunder. Og vi ved, at vi ikke er bedre end det sidste arbejde, vi har leveret. Derfor gør vi os umage hver eneste dag for, at du skal forblive en tilfreds kunde.

Lad os sammen finde den bedste løsning for jeres virksomhed – både nu og fremover.

Giv os et kald på tlf. 3284 6010 eller send en mail til info@hjalthor.dk

Corona-sikker rengøring

Vi gør alt, hvad vi kan for at bekæmpe Corona-virus og modvirke smitte. Udover at spritte af overalt, bærer alle vores medarbejdere værnemidler, ligesom vi sørger for, at alle bliver testet med hyppige mellemrum. Er en medarbejder sløj, bliver vedkommende bedt om at blive hjemme. Læs mere om speciel Corona-rengøring her 

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder