Relationer

Referencer vi er stolte af
Hos Hjalthor lægger vi utrolig stor vægt på, at vores kunder er tilfredse og benytter os år efter år. Her kan du se et udvalg af dem, vi arbejder for.

Vil du også på vores liste over tilfredse kunder, kommer vi meget gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.  Giv os et kald på tlf. 3284 6010, eller send en mail til info@hjalthor.dk

 

“Vi er glade for vores skifte til Hjalthor Danmark på rengøring af vores kontorer. Det har været et trygt forløb med en god dialog. Godt kendskab til firmaet og de assistenter, som udfører rengøringen. Så man føler sig tryg ved at de er i firmaet, når vi ikke er der. 
Den tætte dialog og grundighed i udførslen er vigtig for os“
Lisbeth Hovmøller, PA to CEO hos MS Branding A/S.

 

“Pankas har igennem 3 år haft et fint samarbejde med rengøringsfirmaet Hjalthor. Vi har igennem tiden haft forskellige folk fra Hjalthor til at gøre rent, men når der har været noget, vi ikke har været tilfredse med, har Hjalthor været hurtige til at komme med en løsning.
Vi er specielt glade for samarbejdet med Tanja Exaudi fra Hjalthor. Vi har en god kommunikation og der handles hurtigt på henvendelser både på mail og på telefon. Vi har en tæt opfølgning omkring rengøring foretaget af assistenten, som er grundig og meget opmærksom. Vi bliver ofte kontaktet af andre rengøringsfirmaer, men vi har nu en tro på, at Hjalthor “klarer ærterne” og vi er tilfredse med rengøringen og kan varmt anbefale dem som samarbejdspartner.”
Annette Pedersen, Direktionssekretær / PA hos Pankas A/S.