Relationer

Referencer vi er stolte af
Hos Hjalthor lægger vi utrolig stor vægt på, at vores kunder er tilfredse og benytter os år efter år. Her kan du se et udvalg af dem, vi arbejder for.

Vil du også på vores liste over tilfredse kunder, kommer vi meget gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.  Giv os et kald på tlf. 3284 6010, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi benytter glædeligt Hjalthor i forbindelse med alt drift af vore skurbyer samt på alle vores byggepladser til oprydning, service, rengøring, vinduespuds mv. Hjalthor løser opgaverne med høj service, høj faglighed og til fair priser, så vi er bestemt glade for det gode samarbejde og håber at forsætte dette på alle fremtidige sager.

Magdalena Nowak Nielsen, Projektchef, HIRD Entreprise A/S.

 

Vi er her i Sten Jensen Gruppen glade for, at kunne anbefale Hjalthor, som i snart 2,5 år har været en af vores faste samarbejdspartnere.
Hjalthor har blandt andet haft til opgave at sikre en ren og sikker arbejdsplads og forvandle en afsluttet byggeplads til indflytningsklare lokaler.
Linda, Kenneth og Tanjas – som jeg primært har haft dialog med – udadvendthed og unikke natur er karakteristika, som har gjort Hjalthor til en meget vellidt og foretrukken kontakt hos os.
Hjalthor udviser i arbejdssammenhæng et godt overblik og en insisteren på et højt niveau, som er to utrolig stærke kort, som Hjalthor er i besiddelse af, som vi i Sten Jensen Gruppen har haft stort udbytte af.
Vi tror på, at Hjalthor vil være en samarbejdspartner der vil give Dem fuld tilfredsstillelse.
Christopher Engelhardt, Entrepriseleder, Tømrerfirmaet Sten Jensen.

 

“Vi er glade for vores skifte til Hjalthor Danmark på rengøring af vores kontorer. Det har været et trygt forløb med en god dialog. Godt kendskab til firmaet og de assistenter, som udfører rengøringen. Så man føler sig tryg ved at de er i firmaet, når vi ikke er der. 
Den tætte dialog og grundighed i udførslen er vigtig for os“
Lisbeth Hovmøller, PA to CEO hos MS Branding A/S.

 

“Pankas har igennem 3 år haft et fint samarbejde med rengøringsfirmaet Hjalthor. Vi har igennem tiden haft forskellige folk fra Hjalthor til at gøre rent, men når der har været noget, vi ikke har været tilfredse med, har Hjalthor været hurtige til at komme med en løsning.
Vi er specielt glade for samarbejdet med Tanja Exaudi fra Hjalthor. Vi har en god kommunikation og der handles hurtigt på henvendelser både på mail og på telefon. Vi har en tæt opfølgning omkring rengøring foretaget af assistenten, som er grundig og meget opmærksom. Vi bliver ofte kontaktet af andre rengøringsfirmaer, men vi har nu en tro på, at Hjalthor “klarer ærterne” og vi er tilfredse med rengøringen og kan varmt anbefale dem som samarbejdspartner.”
Annette Pedersen, Direktionssekretær / PA hos Pankas A/S.