Flytterengøring til tiden og til prisen

Hjalthor Flytterengøring

  • Flytterengøring for både erhverv og private
  • Ind- og udflytning af bolig
  • Flytterengøring efter håndværkere
  • Afkalkning
  • Vinduespolering
  • Tømning af dødsboer
  • Bortkørsel af skrald
  • Vi medbringer alle materialer, maskiner, lys og rengøringsmidler

Flytterengøring for private og erhverv
En flytning kræver meget energi – både fysisk og mentalt. Du skal pakke, koordinere og planlægge transport og tidsfrister. Oveni kommer rengøring, når alt endelig er pakket ned og flyttet. 

Hos Hjalthor står vi klar til at spare dig for nogle af bekymringerne. Vores erfarne personale tilbyder en grundig og effektiv flytterengøring, der efterlader dit tidligere hjem eller domicil lige så rent, som da du i sin tid flyttede ind – og måske lidt til. 

Håndværkerrengøring for boligforeninger
Håndværkerrengøring for boligforeninger er en disciplin for sig selv. For der er smæk på i den tid der går, fra én beboer flytter ud til en ny flytter ind. Håndværkere skal istandsætte lejligheden og bagefter skal den rengøres, så den står snorlige inden den nye lejer flytter ind. Det kræver tæt samarbejde mellem boligforening, håndværkere og rengøringspersonalet.

Hjalthor udfører flytterengøring for en række boligforeninger, og vi kender rutinen ud og ind. Vi ved, at hver enkelt lejlighed står med hver sin udfordring. Måske skal køkkenet have den helt store omgang med alt fra rens af ovn til vask af skabslåger. Måske er det badet, der skal afkalkes. Måske er der spor efter nikotin i vægge og loft.

Uanset hvad, får vi rengøringen til at passe ind i flytteskemaet. Og vi leverer altid varen. Til tiden og til prisen.

Skal vi ta’ skraldet?
Har du behov for kørsel af ting og skrald til genbrugspladsen, tømning af loft- eller kælderrum, kan vi også tage os af det. Lige som vi gerne tømmer dødsboer og sørger for oprydning bagefter.

Du kan også bestille os til vinduespolering – både ude og inde. Dermed kan vi klare hele flytterengøringen for dig på én gang.

Giv os et kald på tlf. 32 84 60 10, eller send en mail til info@hjalthor.dk

Vi laver også:

Andre kunder